Vacatures receptive

 

Functieomschrijving

Globalrecruitment.info is op zoek naar ervaren en onervaren klantenservicemedewerkers. Je komt bij ons in dienst. Op basis van je ervaring kan je een goed uurloon krijgen van 11,31 tot 14,95 euro. Dit is je kans op een mooie carrière.

Dit is wat je moet doen:

De eerste drie weken volg je een interne opleiding op ons kantoor. Dan ontdek je snel hoe divers en uitdagend jouw functie is. Je begint storende oproepen onder de knie te krijgen. U kunt contact opnemen met iemand met een cv-ketel die niet werkt om het probleem op te lossen. Als je er niet uit komt, stuur dan een monteur om het op te lossen.

Na ongeveer twee maanden begint u ook andere vaardigheden te leren, afhankelijk van de snelheid en de resultaten waarmee u het probleem aanpakt. Denk aan alles wat met het regelen van het onderhoud van cv-ketels te maken heeft. Daar beantwoord je ook e-mails. En stuur een brief.

De mogelijkheden voor verdere ontwikkeling in globalrecruitment.info zijn eindeloos. Als je op beginnersniveau begint, kun je zeker halfgevorderd en gevorderd worden. Dan kom je steeds meer te weten over het onderdeel klantenservice. Van daaruit kun je doorgroeien naar vele andere functies, zoals planner, teamleider, transportmedewerker of coach. Dit is een springplank naar een uitstekende carrière.

 

Werk met ons:

De training is voordat je erover nadenkt, waarna je vanuit huis gaat werken. Gelukkig is er altijd een virtuele touringcar in de buurt. Wij zijn een platte en goed bereikbare organisatie. Je collega's gaan op een prettige en informele manier met elkaar om.

Functie-eisen

De trainingstijd is van maandag tot en met vrijdag. Zoals eerder vermeld, hoeft u geen ervaring met een klantenservicemedewerker te hebben. Dit leren we je graag. Dan ben jij een:

Spraakzaam

Zelfbewust persoon

Durf jij je mening te uiten

Je geeft aan welke tijdvakken van de dag beschikbaar zijn. De klantenservice is geopend van maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 21.00 uur. Je bent minimaal 2 nachten vrij en het hele weekend om de 2 weken. Vrij zijn betekent niet dat je ingepland wordt, het kan bijvoorbeeld elke zondag zijn in plaats van elke twee weken een vol weekend.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het aantal uren dat je wilt werken is flexibel. Wil je 24 tot 32 uur werken, of 32 tot 40 uur? Daarnaast bieden wij u ook:

Totaal uurloon varieert van 11,31 euro tot 14,95 euro (exclusief toeslagen, 8% vakantiegeld en winstverdeling)

Een jaarcontract, met de bedoeling om een ​​vast contract te krijgen

Thuiswerken