Administratief bediende deeltijds

Over functie:

Voor de organisatie in zijn wij op zoek naar een goede collega die positief is en binnen de organisatie administratieve ondersteuning wil bieden. De afdeling krijgt eerstelijnsvragen, bijvoorbeeld over planning, levertijd, kwaliteit en andere zaken. Met jou als administratief medewerker kunnen klanten altijd snel en duidelijk antwoord krijgen. Op deze afdeling ben je ook de schakel tussen productie, logistiek en kantoor.Ook vanuit de operatie kunnen vragen gesteld worden aan jouw afdeling.

Wat ga je doen als administratief medewerker?

Dit is een baan die je vaak in het management doet, dus je vindt het een uitdaging om het managementwerk tijdig te kunnen afhandelen. De ontvangen orders worden verwerkt als productieorders in het ERP-systeem. Daarnaast worden de ontvangen goederen gecontroleerd, geïnspecteerd en gerapporteerd op basis van eerder ontvangen orders. Communiceren met klanten en fabrikanten over doorlooptijd en het bewaken van de levertijd is onderdeel van je werkpakket. Ter ondersteuning van het bedrijfsbureau beantwoord en verbind je de telefoon en ontvang je gasten altijd met een lach op je gezicht.

 

Wat we aanbieden

Wat kunnen wij jou als parttime administratief medewerker bieden?

Het marktconforme salaris ligt tussen de 2.000 euro en 2.500 euro, berekend op 38-uurbasis;

Goede prestatievooruitzichten voor langdurig dienstverband;

16 uur per week werken;

Reiskostenvergoeding;

Vanaf 26 weken heeft u recht op pensioenopbouw

Medewerkers vormen de kern, bijvoorbeeld voor het geven van mooie cadeaus, het organiseren van feesten, bijvoorbeeld het structureel inzetten van de bouw;

Je bent altijd vrij tijdens de bouw, en het bedrijf is deze dagen gesloten. Dit geldt ook voor de brugdagen na een feestdag.

Functie-eisen

Flexibiliteit, focus op kwaliteit en servicegerichtheid zijn in dit werk erg belangrijk. Daarnaast ben je actiegericht, maak je verbinding met mensen en word je geboren met een sterk inlevingsvermogen.

 Wat is er als parttime administratief medewerker nog meer van belang in deze interessante baan:

 Je bent parttime, werkt ongeveer 16 uur per week en de werktijden zijn donderdag en vrijdag;

Je hebt een mbo-diploma;

Het beste kun je al soortgelijke werkervaring hebben als administratief medewerker in een productiebedrijf.

Over het bedrijf

In een goed team van collega's streef je ernaar om je best te doen voor je klanten.

Mooi, je bent ook gepassioneerd door de vacature van parttime administratief personeel! Wanneer je solliciteert, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Mail vandaag nog op globalrecruitment.info