Contact center vacatures


Als medewerker van het contactcenter beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid klanten te helpen bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen.

Heb jij klantenservice ervaring en herken je jezelf in deze functie? Solliciteer dan op uitdagende en diverse functies in ons 32-uurs wekelijkse medewerkerscontactcentrum.

Wie we zijn

Dienstbaarheid is ons bloed. We willen gewoon alle mogelijke manieren vinden om het voor parkeerders gemakkelijker te maken om te parkeren. We hebben tientallen jaren ervaring opgebouwd in het ontwerpen van parkeeroplossingen. We zijn momenteel actief op ongeveer 100 locaties in Nederland.


Wat ga je doen

Als medewerker klantenservice geef je informatie aan degenen die je auto parkeren. Als eerste aanspreekpunt weet je precies welke hulp je elke klant kunt bieden. Contacten worden gelegd via telefoon, e-mail en chatbox. U kunt vragen krijgen over onderwerpen als parkeerbeleid, vergunningen, toeslagen, bezwaren, hulp bij aanvragen en bezoekersregelingen. Ook werk je mee aan het testen, verwerken en afgeven van licenties en ontheffingen. Je geeft leiding aan verschillende afdelingen en projecten (bijvoorbeeld ontslagaanvragen, mailstroom. Je luistert goed, bent vriendelijk en probeert elke klant zo goed mogelijk te helpen bij het oplossen van zijn of haar parkeerprobleem.

Wat neem je mee?

Wij zoeken mensen met de volgende kwalificaties:

Goede Nederlandse schrijf- en schrijfvaardigheid;

Kennis van het Engels;

Uitstekende communicatievaardigheden;

Agressieve, flexibele en veranderlijke persoonlijkheid;

Affiniteit met dienstverlening en een klant-, service- en resultaatgerichte instelling;

MBO werk- en denkniveau of gerelateerde werkervaring;

Flexibel inzetbaar, 24/7 bereikbaar;

Uitstekende computer- en typevaardigheid.

werkgelegenheid

We bieden je 32 uur uitdagend werk per week en een contract met een marktconform salaris.

Vragen

Interesse in de aangeboden functie? Solliciteer dan via globalrecruitment.info