Werken als receptionist

Receptioniste-(38 uur)

Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een vriendelijke allround receptioniste. Kwalitatieve service verlenen zit je in het bloed en je vindt het een uitdaging om samen met je collega's de verwachtingen van je gasten te overtreffen. U bent meestal het eerste en laatste gezicht van onze gasten en daarmee het visitekaartje van ons hotel. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en een fijne tijd bij ons hebben. Om je kennis binnen de organisatie te vergroten, hopen we je volwaardig aan het werk te krijgen. Daarom combineer je het receptiewerk met ons restaurantreceptiewerk en werk je ook op onze verkoopafdeling. 

Op de afdeling verkoop ben je het aanspreekpunt voor gasten die een feest bij ons willen boeken. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van vergaderingen, bruiloften, recepties, jubileumfeesten of congressen. Als onze collega kun je de wensen van de gasten plannen en hier op een commerciële manier op inspelen om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Je weet een goede balans te bewaren tussen de wensen van de gasten en de belangen van de organisatie. Je vindt het een sport om onze producten op een positieve manier te combineren en te verkopen zodat gasten zeer tevreden zijn als ze hun verblijf beoordelen. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

 

Onze eisen voor jou:

 Je bent gastvrij en vriendelijk.

Jij bent de vertegenwoordiger.

Je bent goed in sociale contacten en communicatie.

Je bent vaardig in leidinggeven, nauwkeurig en nauwkeurig in je werk.

Je bent flexibel, weerbaar en in staat het overzicht te bewaren.

Je spreekt en schrijft Nederlands, Engels en Duits.

Je bent een goede luisteraar en weet de wensen van je gasten snel te vertalen naar passende offertes.

Je hebt een mbo-baan en denkniveau.

Je hebt de relevante opleiding in de richting MBO/HBO afgerond.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Je begrijpt het hotelsysteem.


Wat bieden wij jou:

Marktconform loon volgens de cao van het hotel.

Fulltime werk 25 dagen vakantie.

Besteed aandacht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Doorgroeimogelijkheden in onze grote organisatie.

Van toepassing zijn:

Heb je interesse om deze veelzijdige functie bij ons op te nemen? Stuur je motivatie en cv samen met recente foto's naar globalrecruitment.info