Vacature medisch secretariat

 

Optreden als medisch secretaresse

Op zoek naar een baan als medisch secretaresse? Op Jobbird vind je landelijk vacatures voor medisch secretaresse. Net als een gewone secretaresse ben je in deze functie voornamelijk verantwoordelijk voor de administratie en het secretariaat. Het grootste verschil zit in de werkomgeving, want als medisch secretaresse werk je natuurlijk in een medische omgeving. Daarom moet u enige kennis op medisch gebied hebben, zoals kennis over het menselijk lichaam en gezondheidswetten. Iets voor jou? Scroll verder en vind vacatures voor medisch secretaresses bij jou in de buurt of gebruik filters om je voorkeur aan te geven.

Medisch secretaresse baan

Bij ons vind je vacatures voor medisch secretaresse in ziekenhuizen, algemene klinieken, gezondheidscentra en verpleeghuizen door het hele land. Afhankelijk van de wens van de werkgever kan de functie parttime of fulltime zijn. De meeste diensten zijn overdag, maar nachtdiensten zijn geen uitzondering.De door het MBO opgeleide medisch secretaresse is het meest voor de hand liggend. Voor veel medisch secretariaatsvacatures is een algemene opleiding in administratie en organisatie voldoende, maar soms moet een cursus worden aangevuld om kennis te maken met medische terminologie.

Begonnen als medisch secretaresse

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als medisch secretaresse? Met de omvang van de vacatures voor medisch secretaresse op deze pagina, zijn uw nieuwe uitdagingen binnen handbereik. Gebruik de filters aan de linkerkant om omhoog te scrollen of verfijn je zoekopdracht om een ​​baan te vinden die bij je past. Heb je een passende vacature medisch secretaresse gevonden? Solliciteer op globalrecruitment.info met slechts één klik.