Opleiding medisch secretaresse dagonderwijs

 

1.     Als medisch secretaresse/secretaris ben je het managementcentrum van huisartsenpraktijk, ziekenhuis, zorgverzekeraar en gezondheidscentrum. Ook op sociaal gebied speel je een belangrijke rol: het ontvangen van patiënten, het ontvangen van vertegenwoordigers, etc. In deze training krijg je een sterke secretariële training, heb je een diepgaand begrip van de industrie en begrijp je professionele medische terminologie. Ook kwamen de nodige sociale vaardigheden en wetgeving aan bod. Tot slot aandacht voor taalvaardigheid in verschillende disciplines, die van toepassing zijn op het medisch secretariaat.

Voor wie

De training is bedoeld voor diegenen die de major willen studeren na het behalen van de middelbare school en al diegenen die gemotiveerd zijn om zich om te scholen voor de major. Ook als er geen medische achtergrond is, zullen mensen die zich op dit gebied administratief willen bijscholen hier zeker het antwoord vinden.

Tewerkstelling kan via een werknemersovereenkomst, maar aangezien de module "Ondernemerschap" in de opleiding is opgenomen, ben je ook in staat om zzp'er te worden en zo in te spelen op veranderingen in de branche. Voor meer info kun je terecht op de website van globalrecruitment.info