Vacatures medisch secretariat

 

1    Wat ga je doen

Als medisch assistent in twee oogklinieken sta je voor een uitdagende baan op een afdeling die grote veranderingen ondergaat. In deze dynamische omgeving staan ​​onze twee balies op het punt te fuseren en hebben we jou dringend nodig om de dagelijkse werkzaamheden voort te zetten: je bereidt poliklinische consulten met oogartsen en andere noodzakelijke voorbereidingen voor door middel van opvang van patiënten en registratie. Je gaat het contact met patiënten niet uit de weg en bent geduldig en servicegericht.

Aan het einde van het consult maakt u een vervolgafspraak en regelt u een vervolginspectie. Je werkt nauw samen met medische experts en TOA. 

Tot slot vragen wij u actief na te denken over alle aanstaande wijzigingen.

Wat we van jou verwachten

De collega's die wij zoeken hebben in elke situatie de volgende kennis en ervaring:

Een afgeronde mbo-opleiding op verpleegkundig gebied (bijvoorbeeld arts-assistent of medisch secretaresse) en jarenlange werkervaring in de bestuurlijke en/of ondersteunende functies van de zorg;

Goede kennis van medische terminologie;

Vaardig in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;

Bekend met MS Office (Outlook, Word en Excel);

Flexibiliteit, vitaliteit en initiatief.

Onze nieuwe collega's zijn vrolijk, enthousiast en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. In een dynamische werkomgeving, in het hectische tempo van een bruisende kliniek, voel je je als een vis in het water, waarbij een bovengemiddelde inzet en flexibiliteit gevraagd wordt. Je kunt goed zelfstandig werken, maar houdt van teamwork en samen werken aan de beste zorg voor onze patiënten. Opleiding is een belangrijke pijler binnen onze organisatie en je staat klaar om de aanwezige studenten te begeleiden. Tot slot, ben jij proactief en niet bang om initiatief te nemen, dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

 

Waar ga je werken?

Je komt ons team versterken dat bestaat uit oogartsen, technisch assistenten oogheelkunde, arts-assistenten, verpleegkundigen en orthopedisten.

Dit is een divers en gezellig team. Wij verzorgen zelf diagnostische metingen en beeldvorming en voeren diverse oogheelkundige behandelingen uit in onze eigen operatiekamer. De werkomgeving bruist van vitaliteit en is gericht op continue kwaliteitsverbetering.

 

Wat wij voor u bieden

Salarisniveau 5: Voltijds werken van 1931 tot 2756 euro

Naast een goed basissalaris voorzien we ook een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag van 8%. Wil je weten wat je gaat verdienen? Bereken dan hier uw netto salaris (wijzigingen voorbehouden).

Ten eerste bieden we je een contract voor een jaar om een ​​vast dienstverband te krijgen.

Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden op onze website.

 Screening kan onderdeel zijn van het selectieproces. Elke nieuwe medewerker moet een VOG aanvragen. 

is jouw interesse gewekt dan kan je mailen naar globalrecruitment.info