Data entry medewerker


Bedrijfsprofiel

Je gaat werken bij een farmaceutisch bedrijf.

beschrijving van de baan

Voor de technische dienst zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. In deze functie help je mee met het uitrollen van een nieuw systeem.

Jouw werkzaamheden omvatten:

Technische gegevens invoeren in het nieuwe systeem 

Zorg voor de logische opbouw in het nieuwe systeem 

Corrigeer de gegevens in het oude systeem 

Collega's helpen het nieuwe systeem te gebruiken 

Overdag heb je veel contact met operators, technici en planners om ervoor te zorgen dat alle gegevens kloppen. Dankzij jullie kan iedereen binnenkort het opgeschoonde nieuwe systeem in gebruik nemen!

Werkvereisten

Je bent erg goed met computers en zult het nieuwe systeem snel onder de knie krijgen. Je vindt het leuk om data in te voeren, maar je bent ook goed in het overdragen van systeemkennis. Jouw doel is om de logische indeling van het systeem te waarborgen en deze kennis uiteindelijk te delen met andere medewerkers. Dit is een tijdelijke taak is bij voorkeur 40 uur per week;

Zelfstandig kunnen werken, goede computervaardigheden en affiniteit met algemene software;

Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, genoeg om informatie foutloos in het Nederlands te schrijven en te communiceren.

Werkomgeving

Een zelfstandige functie, 40 uur per week. Ben je bereid om 32 uur per week te werken? Dan is er geen probleem. Dit is een project van ongeveer 9 maanden, en het zou perfect zijn als je in korte tijd vrij kunt zijn.

Fulltime of parttime werk;

Tijdelijk tijdelijk contract;