Administratieve medewerker

Je ondersteunt de administratieve leiding van een school. De afdeling is momenteel in ontwikkeling. Wij streven naar continue verbetering van procesen. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar:

 Senior Personeel Financieel Management

Senior financieel managementmedewerkers werken met 7 collega's op de afdeling financieel en compensatiebeheer van de de school, rapporterend aan het hoofd van financiën en compensatiebeheer en wisselen zo nodig de directeur af.

Je managet financiële mutaties, signaleert tijdig afwijkingen en coördineert de werkzaamheden van jou en je collega's.

Jouw veelzijdige werk:

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van het financieel beheer en interne controles op juistheid, volledigheid en tijdigheid;

Je neemt deel aan en bent verantwoordelijk voor het opstellen van hoogwaardige jaarrekeningen, maandafsluitingen, balansspecificaties, rondetafelgesprekken en analyses;

Je ziet ook toe op de eerlijkheid en efficiëntie van het (financiële) proces;

Je bent verantwoordelijk voor procesverbetering;

Je bent verantwoordelijk voor het project- en financieringsmanagement van Esprit School;

Je bent senior teamlid en weet zelfstandig werk te combineren met zinvolle bijdragen aan teamontwikkeling.


Functie-eisen 

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten met een hbo-opleiding bedrijfseconomie. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan in de meer complexe financiële bedrijfsvoering. Het kennen van de salarisadministratie is een pré.

Je bent sterk en weet te overtuigen;

Je bent accuraat, proactief en resultaatgericht;Je bent collegiaal en een goede communicator, zowel in het Nederlands als in het Engels.