Vacatures administratie

Functieomschrijving

Management assistent

Je creëert overzichten en inzichten en regelt alles wat geregeld moet worden. De juiste informatie is aanwezig, praat met klanten, actualiseert de agenda en neemt beslissingen.

Van documentbeheer tot wijzigingsverwerking en gedetailleerde uitleg van vergadernotulen en brieven. Met jouw organisatietalenten ondersteun je verschillende managers/cliëntadviseurs. Maar je combineert service met een glimlach, duidelijkheid en vertrouwen. Je vindt het belangrijk hoe het team en het proces de beste rol kunnen spelen en ontwikkelen tot een echte teamspeler.

Wij geloven dat al onze medewerkers veranderingen voor onze klanten zullen brengen. Om dit te doen, moeten we eerst onze klanten begrijpen. Wij helpen hen bij het oplossen van alle veelvoorkomende problemen met betrekking tot hun bedrijfsvoering en zorgen er natuurlijk ook voor dat zij voldoen aan hun wettelijke en financiële verplichtingen.


Opleiding en ervaring

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren managementassistent werkervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Kennis van AFAS is een pré.

voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar globalrecruitment.info