Medewerker medisch secretariat


Over deze functie

Als medisch secretaresse van het afdelingssecretariaat werk je in een ziekenhuis. Op deze afdeling werk je samen met andere medisch secretaresses en managementassistenten. Je werk omvat het verwerken van brieven in Hix-Post, het verwerken van e-mails, het beantwoorden van telefoontjes, het verwerken van informatie, het invoeren van rapporten via een bandrecorder, het inhuren van administratieve ondersteuning voor stagiaires en het assisteren van artsen.

Daarnaast kunt u ook bezoekpassen en dokterscodes voor arts-assistenten en stagiaires regelen. Tijdelijke problemen en problemen hebben uw aandacht getrokken. Door deze verandering in taken moet je snel kunnen schakelen tussen activiteiten en prioriteiten stellen.

Als medisch secretaresse dien je het overzicht te bewaren en vriendelijk te zijn in de communicatie met collega's en externe partijen. Tot slot hopen we dat u de bottleneck in het secretaresseproces kunt identificeren en actief meedenkt over hoe u dit kunt verbeteren.

 

Wat moeten we jou bieden?

Samen zijn we professioneel! Door onze expertise op het gebied van zorg en welzijn staan ​​wij in contact met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in uw regio. Het is ons doel om jouw wensen en eisen voor de nieuwe baan te realiseren!

 

Wat wij aanbieden:

Uitgebreide briefing met om uw wensen en ambities te bespreken;

Nationaal ziekenhuisnetwerk;

Persoonlijke begeleiding voor de volgende stap in je carrière;

Tijdslimiet, onbepaalde tijd contract, engineering contract of ZZP contract;

Marktconform salaris volgens de reglementen van Cao Ziekenhuis;

Reiskostenvergoeding;

De goede pensioenregeling van Stipp Pensioen;

Trainingen en cursussen;

Mogelijkheid tot bedrijfswagens.


Wat verwachten we van jou?

Je hebt een mbo-diploma als medisch secretaresse;

Je hebt aantoonbare werkervaring op het ziekenhuissecretariaat en werkervaring op de juridische afdeling of de medische afdeling (pre-);

Je spreekt vloeiend Nederlands, zowel gesproken als geschreven;

Je staat heel sterk in de organisatie: ook als je het druk hebt kun je prioriteiten stellen en het overzicht behouden;

Je bent een teamspeler, patiëntgericht, representatief, sociaal en vriendelijk;

Je kunt goed samenwerken met andere medisch secretaresses;

Je kunt 32-36 uur parttime werken.

Over ons

De plek waar je komt werken is het ziekenhuis dat de beste zorg biedt. Een ziekenhuis met hart voor patiënten en medewerkers. Wanneer hun medewerkers het maximale uit zichzelf en hun loopbaan kunnen halen, kunnen ze de beste zorg bieden.