Administratief bediende limburg

Samen met je collega's ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de administratieve en materiële ondersteuning van onze hele organisatie. Ons managementteam, onze klanten en alle andere medewerkers zijn afhankelijk van jouw organisatietalenten, servicegerichtheid en enthousiasme!

Je bent operationeel inzetbaar, maar je hebt ook professionele bijdragen geleverd en het proces en de structuur opnieuw bekeken. De organisatie zal je verschillende ondersteunende activiteiten bieden, zoals:

Receptie beheer.

Ontvangst van bezoekers (kameronderhoud, documentvoorbereiding, catering, geschenken, etc.).

Telefoon beheer.

Voorraadbeheer.

Verzorgen van zakelijke correspondentie, e-mails, presentaties, memo's, agendabeheer, etc.

Nabewerking (lezen, zelfstandig handelen, prioriteiten stellen).

Organiseren van vergaderingen, evenementen en reizen.

Uitvoeren van facilitaire zaken (o.a. kritische issues, alarmbeheer, voorraadbeheer, abonnementen).

Organisatie (audiovisuele/videoconferentie) en notulen van vergaderingen, meestal in het Engels (MT).

Voor deze functie zei je collega: "Zodra je het secretariaat binnenkomt, ben je 'aan'. Je bent een spin op internet en je wisselt graag overdag. Omdat het erg druk kan zijn, kun je prioriteit! "Je kunt snel schakelen en vindt het leuk om met veel verschillende mensen om te gaan. Onze organisatie is veelzijdig: internationaal en multicultureel. Maar ondanks dat voelen we ons nog steeds verbonden in een serieuze omgeving. "

Werkvereisten

Dit ben jij

Je bent een genie in plannen en organiseren! Je identificeert prioriteiten en werkt kritisch en pragmatisch. Je ziet tijdelijke problemen als uitdagingen en lost deze professioneel op. Je geeft om persoonlijke (klant)relaties en kan communicatief met iedereen overweg: van varkenshouders (de wereld!) tot genetici, van marketeers tot directies. Door je eerlijke karakter durft iedereen geheimen met je te delen. Je hebt een professionele en representatieve uitstraling.

 

Dit is je cv:

De minimale secretaresseopleiding (MBO/HBO) afronden.

Minimaal 2 jaar soortgelijke ervaring.

Vaardig in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit is wat wij bieden

Uitdagende fulltime (40 uur) functies in ontwikkelende organisaties. Je krijgt een unieke kans om bij te dragen aan onze transformatie naar een wereldwijde organisatie gedreven door innovatie, informatie en technologie! Onze cultuur is informeel en persoonlijk: iedereen is aanspreekbaar en helpt je waar nodig.

Salaris: €2600-€3200 op basis van 40 uur.

25 vakantiedagen + 13 ATV-dagen (inruiloptie).

Pensioen

Opleidingsbudget.

Voldoende parkeerruimte en/of reiskostenvergoeding voor handig openbaar vervoer.

Reageer dan via de app-knop en stel jezelf aan ons voor via globalrecruitment.info!