Administratief medewerker vacature

 

Beschrijving van de baan

Gebruik je eigen laptop om thuis te werken. U gaat naar degenen die een afspraak willen maken voor vaccinatie. Ons bedrijf fungeert als een hotline voor medewerkersafspraken om het coronavirus te helpen bestrijden!

Wat bieden wij jou

Beschikbaar in de komende 3 maanden

24-32 uur per week of 32-40 uur per week

Intensieve training en aanvullende training

Fijne collega's en team

10 euro per uur, 15 euro op zondag

Wie ben jij

Als medewerker coronavaccinatielijn beschik je over minimaal MBO4 opleiding of HBO werk- en denkvaardigheden. Daarnaast ben je 32 uur per week vrij en heb je voldoende gesproken en geschreven Engels. Ook heb je ervaring in de zorg of klantcontact, zoals retail, horeca of callcenters. Een leuke bijkomstigheid van dit werk is dat je het thuis kunt doen.

Wat heb je nodig:

Je hebt een laptop of desktop met Windows 10 (een MacBook of Chromebook is niet genoeg)

Je scherm is minimaal 15 inch

Je hebt een bekabeld netwerk (in het bezit van een netwerkkabel)

Je hebt thuis een goede en rustige omgeving als werkplek

VOG aanvragen is voor jou geen probleem

Laptop of desktopcomputer minder dan 5 jaar

Wat ga je zoal doen

Je werkt vanuit huis en houdt dagelijks contact met mensen die afspraken willen maken. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze mensen afspraken maken voor vaccinaties, bij voorkeur in de buurt bij hen. Je bent goed in plannen en maakt graag afspraken. Daarnaast werk je helemaal secuur en houd je je stipt aan de geldende regels en geldende procedures. Jouw doel is om een ​​afspraak te regelen en zo het coronavirus onder controle te krijgen!