Callcenter limburg

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die hun managementvaardigheden verder willen ontwikkelen.

Ben jij een geboren telefoongenie? Helpt jouw enthousiasme klanten verder? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Neem dan gerust contact op met globalrecruitment.info

Je neemt contact op met (potentiële) klanten en zoekt samen naar geschikte producten.

Ben jij een geboren telefoongenie? Maakt het telefoontje je niet bang? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je neemt het initiatief om (potentiële) klanten te bellen; je speelt in op klantbehoeften en voert gezamenlijk klantvraaganalyses uit; je levert nieuwe diensten aan (potentiële) klanten; je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je contacten.

Ben jij een schrijversgenie? Behoort het helpen van klanten tot jouw passie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je bent een echte probleemoplosser; je staat in direct contact met klanten; je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je contacten; je gaat samen met klanten op zoek naar oplossingen voor hun problemen.

Vaardigheden en kennis

Je bent enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en flexibel; je bent een krachtige communicator; je bent goed in verschillende programma's en tools; je bent een meester in management, je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken; je bent flexibel in werkuren.

Kan alleen Nederlands spreken

Frans/Nederlands

onderwijzen