Callcenter vacatures

Beschrijving van de baan

Zelf je agenda bepalen? Ga je vandaag naar kantoor of thuis? Overstappen naar een nieuwe vaardigheid? Als callcentermedewerker is bij ons alles mogelijk! Als callcentermedewerker bepaal je zelf de tijd, je werkt zowel op kantoor als thuis en ze blijven je uitdagen met nieuwe vaardigheden!

Wat bieden wij jou

11,00 euro (vanaf 21 jaar)

Een goed reiskostenplan

Flexibele werkuren

Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Thuiswerken na training mogelijk

Leuke extra features!

Wie ben jij

Als callcentermedewerker weet je in elk gesprek empathisch, oplossingsgericht en proactief te zijn om je klanten aan het lachen te maken. ook..

Bereid jij je af en toe graag voor op onze klanten in de avonden en weekenden? Open van maandag t/m zondag 07.00-23.00

Ben jij een echt multitasking-talent? Je gaat als een trein door het systeem

Beheers je Nederlands en Engels?

Wat ga je doen

Als callcentermedewerker is het jouw doel om hulp, advies en service te verlenen aan onze klanten. Soms zijn er problemen, loopt de reis niet zoals gepland, vergeet iemand uit te checken, is de trein te laat of verloopt het abonnement. Als medewerker van onze callcenter heb je voor elk probleem een oplossing en zorg je ervoor dat onze klanten weer ongestoord kunnen genieten van hun reis. Als klantenservicemedewerker van globalrecruitment.info heb je niet alleen te maken met de meest uiteenlopende vraagstukken, maar praat je ook via verschillende kanalen met klanten. Je begint met telefoontjes en chats en na verloop van tijd heb je ook de mogelijkheid om door te groeien naar een social media afdeling.

Waar ga je werken?

Wij zijn een wereldwijde organisatie. Het zijn medewerkers en klanten die hen aanzetten tot verandering. We brengen gepassioneerde en energieke mensen samen en bieden hen de ruimte en middelen om de klanten van onze klanten te helpen. Elke medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze klanten.

Sollicitatie

Bent u een nieuwe medewerker in het callcenter? Wees er snel bij en solliciteer nu!