Commercieel administratief bediende

 

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie staat voor innovatie in de transportsector en de automotive sector. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer. Elke collega richt zich op de performance van zijn andere collega. Zij trekken elkaar om steeds beter te zijn.

Beschrijving van de baan

Voor uw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar een gedreven bedrijfskundige kantoormedewerker. Je houdt je voornamelijk bezig met (telefonische) relatiebeheer. Denk hierbij aan telefonisch contact met klanten, waarbij je vragen beantwoordt over verkoop, productspecificaties en het maken/afsluiten van afspraken. Naast deze activiteiten neem je ook deel aan bedrijfsbeheertaken, het opstellen van offertes, het behandelen van klantverzoeken, het ontwerpen en ontwikkelen van teampromoties en het onderhouden van het CRM-systeem.

Deze functie is fulltime, van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Als ideale kandidaat heb je al enige ervaring opgedaan in een managementomgeving, en zelfs bij voorkeur een zakelijke omgeving. Als persoon werk je graag in een informele omgeving en werk je nauwkeurig. U houdt zich altijd aan alle afspraken die met uw relatie zijn gemaakt.

Als je goed presteert, kun je bij je nieuwe werkgever gaan werken zodra de uitzendperiode afloopt.

Werkvereisten

(Bijna) volledige hbo-opleiding

Spreek je vloeiend Nederlands en Engels?

Je bent altijd ordelijk in de administratie

Je werkt graag in een informeel team

Het bezit van een eigen voertuig (auto) is een pluspunt

Werkomgeving

Perspectieven op vaste arbeidsovereenkomsten

Fulltime functie in een gezellig team

Meerdere leeropties

Doorgroeimogelijkheden