Deeltijds administratief bediende

We ontwikkelen ons gestaag, maar we delen momenteel veel taken in ons team. Het is tijd voor versterkingen! Noem het een secretaresseondersteuning, managementassistent of officemanager. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire (MBO niveau 4 werk- en denkniveau), die wordt opgeleid in de richting van officemanagers en administratieve ondersteuning.

We doen marktonderzoek met onze klanten en hun huidige of potentiële klanten doen mee. De resultaten van het marktonderzoek worden tijdens de benoemingsperiode door onze klanten gepresenteerd in de vorm van inhoudelijke benchmarkrapportages.

Deze unieke aanpak leidt tot afspraken op hoog niveau op basis van inhoudelijke rapportages. Wij werken voornamelijk voor grote organisaties en werken daarnaast met geselecteerde expertteams. Deze diversiteit gecombineerd met complexe zakelijke vraagstukken maakt onze wereld zo interessant

Ons team bestaat deels uit mensen met ruime werkervaring en deels uit jonge talenten, maar één ding hebben we gemeen: we zijn erg sociaal.

Functie

Je werkt met het hele team. U kunt bijvoorbeeld vergaderingen met klanten plannen met onze operations managers en een contactlijst voor marktonderzoek ontwikkelen met de supervisor die verantwoordelijk is voor contractbeheer of facturering.

Je hebt impact op ons werk en door jouw rol in onze organisatie worden onze klanten aanzienlijk beter bediend. Daarom hopen we dat je zeer proactief bent en enige ervaring hebt in office management. Dit is een voordeel als je thuis gebruik maakt van social media.

Ben je geïnteresseerd? Mail ons gerust op globalrecruitment.info


Wij voorzien

– Een stagevergoeding van maximaal 500 euro per maand;

– Vast aanspreekpunt: operationeel manager;

-Achter de schermen van tientallen grote klanten;

-Het kan de perceptie van vast werk zijn.


Jouw kenmerken

– MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;

– Aantoonbare relevante werkervaring;

– Beschikbaar voor minimaal 3 werkdagen;

– Schriftelijke en mondelinge instructies in het Nederlands en Engels.