Emploi secretaresse

 

Beschrijving van de baan

In deze functie (het liefst 40 uur per week werken) heb je een breed takenpakket en is geen dag hetzelfde. Je werkt in een klein team van vier secretaresses, waar een open, informele sfeer heerst en samenwerking essentieel is.

Je neemt deel aan secretariële en ondersteunende werkzaamheden in de breedste zin van het woord, zoals agendabeheer, ontvangen van klanten, het afhandelen van telefonische contacten, bewaken van deadlines en deadlines, het maken en beheren van documenten en het afhandelen van brieven.

Door de grootte van het kantoor maakt het secretariaat deel uit van het hele team en heb je de mogelijkheid om verschillende taken die bij en buiten het kantoor horen op je te nemen. Dit betekent ook dat we geven om uw persoonlijke ontwikkeling en ambities. 

Kantoor

Wij zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in faillissementsrecht, bestaande uit 14 advocaten en 4 assistenten. Het kantoor bedient de top van de zakelijke markt en richt zich op bedrijven in financiële nood. Naast het helpen van klanten vindt globalrecruitment.info ook andere activiteiten op het gebied van kennisontwikkeling en -overdracht belangrijk. De sfeer op kantoor is informeel en niet-hiërarchisch; het team kan worden omschreven als hecht geïntegreerd en loyaal.

Spreekt bovenstaande je aan, werk je graag samen en heb je al enige ervaring opgedaan in soortgelijke rollen (veel ervaring mag ook)? Ben jij het soort persoon dat graag bezig is, graag voor anderen zorgt en vloeiend Engels spreekt? Dan heb je het gewenste configuratiebestand. Specifieke opleiding vinden wij niet zo belangrijk; je persoonlijkheid en een goede omgang met het team.

We hopen je motivatie en cv te mogen ontvangen.