Gemiddeld salaris management assistant

 Als managementassistent ondersteun en verlicht je de directie op bestuurlijk en organisatorisch gebied. Jij en je collega's voeren alle voorkomende werkzaamheden uit voor de directie en het managementteam.

Je bereidt de vergadering voor, werkt mee aan de directe uitvoering van de actiepunten en zorgt voor de opvolging. Je verwerkt, verwerkt en archiveert vertrouwelijke documenten. Indien nodig bereid je de communicatie voor, geef je presentaties en maak je vergaderverslagen.

Dit werk omvat een combinatie van zakelijke en beleidsondersteunende taken in een zeer breed en divers werkgebied. De kwaliteit van de levering staat centraal in je werk.

Dit is een fulltime functie

Werkvereisten:

Als managementassistenten zijn zij op zoek naar organisatietalenten met minimaal MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functies. Je bent een expert met een compleet MS-Office pakket. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Je kunt goed gestructureerd werken en kunt prioriteiten stellen. Daarnaast heb je een sterke persoonlijkheid, ben je daadkrachtig, eerlijk, betrouwbaar en proactief. Je presteert goed onder druk en staat onder druk.

Salaris 2500-3500 Euro

Reiskostenvergoeding

met pensioen gaan

32-40 uur