HR manager loon

Wat is het inkomen van de HR-manager?

Het gemiddelde maandinkomen van een human resource manager is 4.150 euro. Het minimum- of startsalaris is 3.500 euro en het maximumsalaris is 4.800 euro per maand. Het loon is gebaseerd op 40 uur werk per week. Het gemiddelde jaarsalaris en uurloon van de human resources manager vind je onderaan de pagina

Het startsalaris van een human resources manager is ongeveer 3.500 euro per maand. Dit kan oplopen tot ongeveer 4800 euro. Misschien is het inkomen van een personeelsmanager van een bedrijf lager dan dit, dan is het meestal een kleiner bedrijf en kan deze functie een personeelsco├Ârdinator zijn. Salarissen van meer dan 4800 euro betreffen meestal het aansturen van meerdere HR-managers of HR-directeuren van grote HR-teams.

Secundaire Arbeidsvoorwaarden Human Resources Manager

Vakantie

Vakantiegeld

13e maand of winstdeling

Telefoon, laptop en/of auto van de zaak

Organisaties die personeelsmanagers inhuren

Veel beroepen zijn meestal te vinden in vergelijkbare bedrijven. Zie hieronder voor welk type organisatie HR-managers meestal werken.

 Waar werkt de personeelsmanager?

Elk bedrijf dat groot genoeg is, heeft een personeelsfunctionaris nodig. Dit geldt ook voor verschillende overheidsinstanties. Daarnaast is er, als het bedrijf groot genoeg is, de mogelijkheid om op het werk door te groeien naar andere functionele afdelingen of eventueel andere vestigingen (bijvoorbeeld in het buitenland).