Jobs administratief medewerker

Als financieel manager ben je verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige registratie/vastlegging bij de afdeling crediteuren-/debiteurenbeheer.

Zij werken op basis van inkomsten- en uitgavensystemen en maken gebruik van de digitale stroom van crediteurenbeheer in het boekhoudsoftwarepakket. De focus van het werk ligt op het verwerken van crediteuren. Dit proces registreert eerst de facturen die per post of digitaal binnenkomen in het financiële systeem en daarna ga je aan de slag met het verwerken van de facturen. Hier verwerken mensen vaak inkooporders, en de daarvoor voorziene facturen worden aan de order gekoppeld. Indien nodig kunt u vaste activa registreren, bankafschriften verwerken, Topdesk rapportages verwerken, facturen batchgewijs herinneren en lezen. Debiteurenbeheer in het digitale proces afhandelen. Zo kunt u inkoopfacturen koppelen aan inkooporders. Digitale verwerking van gemailde en digitale facturen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een grote juridische instelling.

Wat vragen we?

Om deze functie op een goed niveau te kunnen houden, beschik je naast boekhoudkundig inzicht ook over theoretische expertise op het gebied van financieel management. Het bezit van een PD-boekhoudingsdiploma of het afronden van een MBA-opleiding bewijst dit.

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring en je hebt een financiële opleiding op MBO/HBO niveau genoten.

Wat verwacht je van ons?

-Volgens de richtlijnen van het bedrijf krijg je een aantrekkelijk salaris

-25 vakantiedagen per jaar (fulltime werk)

- Reiskostenvergoeding is van toepassing

-8,33% vakantiegeld

-Je salaris wordt elke woensdag gestort

-Na 26 weken werken via ons, kom je bij ons pensioenfonds

- Solliciteer nu, klik op de solliciteer button globalrecruitment.info