Loon medisch secretaresse

Wat is het probleem tussen de secretaresse en onze medische secretaresse op afstand? Uw patiënt zal contact opnemen met iemand die uw situatie volledig begrijpt. Het grote nadeel van een secretaresse zeker als je maar één persoon aanneemt is dat als die persoon op vakantie is of net met ziekteverlof is, je een andere oplossing moet zoeken.

Anderzijds is ons medisch secretariaat op afstand altijd aanwezig om uw patiënten te woord te staan. Daarnaast garanderen wij dagelijks 12,5 uur permanentie tussen 07:30 en 20:00 uur.

Bespaar aanzienlijk het salaris van medisch secretaresses

Hoeveel heb je permanent voor die telefoon betaald? Het is maar een klein deel van de kosten van de medisch secretaresse. U moet een halftijdse werknemer inhuren om onze belofte van permanentie na te komen.

Bovendien zijn er minder drukke uren op de werkdag, wat de productiviteit verlaagt en dus de kostenefficiëntie verlaagt. Daarom hoeft u gemiddeld maar een kwart van het salaris van een medisch secretaresse te betalen.

Overmatige flexibiliteit

Voor scherpe prijzen biedt Solutel u een grote flexibiliteit. Hoe profiteert u ervan?

Er is altijd iemand aan de andere kant van de lijn

U kunt de doorschakeling op elk gewenst moment (deactiveren) activeren zonder melding, druk gewoon op de knop

Doorschakelen, een halve dag, een dag, een halve dag of slechts enkele uren per week? Jij beslist

We brengen voornamelijk kosten in rekening op basis van het aantal verwerkte oproepen. Wil je meer informatie over het exacte loon stuur gerust een mail naar globalrecruitment.info