Medewerker personeelsadministratie

Voor onze afdeling HRM zijn wij op zoek naar een medewerker personeelszaken. De afgelopen jaren heeft globalrecruitment.info de verdere commercialisering en specialisatie van afdelingen en HRM-functies veel aandacht gekregen. Ons bedrijf heeft de ambitie uitgesproken om een ​​eersteklas school te worden, die onze studenten uitstekend en inspirerend onderwijs biedt, verzorgd door eersteklas docenten, bekwame supporters en professionals. De afdeling human resource management ondersteunt de organisatie bij het vinden, opleiden en behouden van deze professionals.

Wat ga je doen?

Globalrecruitment.info personeelsbeheer staffuncties zijn veelzijdig. Je kunt denken aan de volgende

 taken/verantwoordelijkheden:

Je levert standaard producten en diensten correct, op tijd en volledig volgens afspraak met de klant. Het eindproduct is inclusief een arbeidsovereenkomst

Bereik kwaliteit en efficiëntie door te werken volgens procedures en wet- en regelgeving

Je voert mutatiecontrole uit

Je beantwoordde de standaardvragen en enkele toelichtingen op de relevante regelgeving. Het gaat om de toepassing en interpretatie van relevante onderdelen van de cao en relevante wet- en regelgeving.Voor complexere regels/problemen kunt u ervoor kiezen om hulp van anderen (leidinggevenden, deskundigen) in te roepen.

Je verwerkt de reisaangifte in het personeelsinformatiesysteem

Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeheer van het personeelsinformatiesysteem;

Je bewaakt en archiveert personeelsdossiers conform CAO's en huidig ​​beleid

Je beantwoordt dagelijkse vragen over personeelsbeleid, procedures en wetten via e-mail en telefoon

Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie op het gebied van personeelsmanagement. Je zorgt ervoor dat de personeelsinformatie helemaal goed is in het systeem klopt.

Je hebt veel contact met de salarisafdeling

Je verstrekt relevante informatie aan de salarisadministratie

Wat heb je nodig?

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; de communicatie met klanten is gericht op de daadwerkelijke uitvoering van de zaken. Het contact beperkt zich tot het uitwisselen van informatie over het uitleggen en toepassen van (minder ingewikkelde) regels aan klanten en medewerkers

Je bent vaardig in het gebruik van informatiesystemen

Je streeft naar efficiëntie en effectiviteit door planmatig en gestructureerd te werken

Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan de inrichting van administratieve organisaties en suggesties voor het verbeteren van werkprocessen, administratieve werkmethoden en procedures

Als de problematiek van de klantbehoefte zo veeleisend is, kunt u afwijken van de standaard werkwijze.

Je kunt goed samenwerken; je stemt de voortgang van het werk af met collega's of opdrachtgevers

Je bent klantvriendelijk en servicegericht; klanttevredenheid komt doordat de standaardproducten correct en op tijd geleverd worden conform de met de klant gemaakte afspraak en de beheerder klantvriendelijk de vragen van de klant beantwoordt

Je bent klantgericht en hebt een teamgeest, je bewaakt de voortgang en communiceert correct met klanten

Je bent kwaliteits- en resultaatgericht

Verder heb je de volgende mogelijkheden:

Organiseer je eigen werk

Kwaliteitsgericht

Klantgericht

Stressbestendigheid

discipline

Samenwerken binnen en buiten het team

 

Wat bieden wij jou?

Je werkt samen met andere collega's in een leuk en enthousiast team. Met z'n allen vormden jullie een sterk team en samen voerden jullie alle werkzaamheden uit om tot het gewenste resultaat te komen. Globlrecruitment.info biedt ruimte voor iedereen om zich te ontwikkelen. Je komt bij ons te werken in een heel leuke sfeer waarin vrijheid en verantwoordelijkheid de boventoon voeren.

Wij hebben ook een arbeidsvoorwaarden kantinesysteem naast de andere voorwaarden, je kunt je arbeidsvoorwaardenpakket aanpassen aan je persoonlijke wensen en omstandigheden. Denk aan (elektrische) fietsen of elektrische scooters, donaties van sportverenigingen en educatie. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante medewerkersactiviteiten.


Wij waarderen diverse en inclusieve organisaties. Werken in verschillend samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en leuker in het werk. Daarom wordt iedereen uitgenodigd om te solliciteren.