Receptionist vacature

 

Beschrijving van de baan

Ben je graag het visitekaartje van je bedrijf en ben je graag in contact met klanten? Globalrecruitment.info is op zoek naar een receptionist(e) administratief bediende, Hotelreceptionist

Wat bieden wij jou

Het uurloon ligt tussen 10,19 en 11 euro

Flexibele dagen en schema

Uitzendkracht

Werken bij een prettige werkgever

Wie ben jij

Als receptioniste is uw vertegenwoordiging belangrijk, u bent immers het visitekaartje van het bedrijf. Daarnaast moet je het Nederlands beheersen, het zou fijn zijn als je nauwkeurig kunt werken.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar mensen die 24 uur per week werken, maar twee parttimers die 16 uur per week werken zijn ook voldoende. Wil je 32 uur of zelfs 40 uur werken? Ook dit is bespreekbaar! Het belangrijkste is dat je om de week op vrijdag kunt werken en om de week op zaterdag.

wat ga je doen

Als receptioniste ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je verwelkomt klanten en kijkt wat je voor hen kunt betekenen. Bijvoorbeeld mensen die een pas willen aanvragen, komen binnen om kleine boodschappen te doen of mensen die massaal boodschappen willen doen. U kunt ook inkomende oproepen beantwoorden en beheertaken uitvoeren.

Welkom heten van klanten.

Beantwoord de telefoon.

Administratieve taken.

sollicitatie

Ben jij op zoek naar een baan als receptioniste en heb je interesse? Reageer dan snel!