Receptionist vacatures

 

Beschrijven

Wilt u zorgen voor een warm welkom van medewerkers en gasten? Wil je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is? Dan ben jij de receptioniste die wij zoeken!

Wat bieden wij jou

€ 2055,00 - € 2412,00 op fulltime basis

Via onze trainingen en online cursussen

Reiskostenvergoeding

pensioenopbouw

Bekijk de uitbreiding op langere termijn

Wie ben jij

Je bent een echt persoon en helpt graag anderen. Met je warme en gastvrije instelling doe je je best om anderen te helpen. Je neemt het initiatief om zelfstandig taken uit te voeren. Je denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Denkt u dat het beter of gemakkelijker kan in serviceuitbreiding? Super, we worden er heel blij van! verder:

Beheers je het schrijven en schrijven van het Nederlands en Engels?

Ben je bekend met MS Office?

Heb jij relevante werkervaring als receptioniste in de zakelijke dienstverlening?

Wat ga je doen

Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor horeca- en facilitaire zaken. Je handelt elk vraagstuk persoonlijk en enthousiast af via telefoon, e-mail etc. Als er evenementen en vergaderingen zijn, regel je alles van begin tot eind. Je stemt alles af met je team en leveranciers. Naast je werk zijn er ook tijdelijke taken. Je stemt dagelijks af met de facilitair coördinator.

 

Waar ga je werken?

Bij globalrecruitment.info werk je voor een internationaal bedrijf dat een wereldwijde schoonheidsleider is op het gebied van cosmetica, huidverzorging en parfummerken. Dit is een levendige plek en er gebeuren altijd veel dingen. Daarom heten wij u van harte welkom!

De werkdagen (en enkele werkdagen) zijn nog niet vastgesteld. We gaan graag met je in gesprek!

Werktijden zijn 07:00-13:15 of 12:45-17:00.

Parttime baan voor langere tijd (23 uur).

Op basis van werkervaring en opleiding ligt het maandsalaris tussen 2000,00 euro en 2500,00 euro, berekend op 40-urige basis.

Sollicitatie

Is je hart bewogen? We begrijpen het! Solliciteren kan via de "Solliciteer" button of door je cv te sturen naar globalrecruitment.info om de vacature aan te geven. We nemen graag contact met je op!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan direct contact met ons op! Ik ga graag met je in gesprek!