Receptioniste jobs

Beschrijven

Ben je erg gastvrij en ontvang je mensen hartelijk? Ben je op zoek naar een bijbaan en kom je uit Limburg? Solliciteer dan op deze functie!

Wat bieden wij?

Een interessante baan vol uitdagingen;

Het totale uurloon is 12,27 euro;

Twee vaste werkdagen (maandag en woensdag);

Reiskostenvergoeding;

Functieomschrijving receptioniste

Je zorgt voor een warm, gastvrij, warm en professioneel onthaal dat naadloos aansluit bij het bedrijfsimago van je klanten en je bezoekervaring verbetert. Je moet ook "je positie verstevigen" omdat je veel mensen hebt benaderd; van management en gasten tot externe medewerkers. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, bent representatief, flexibel en agressief.

Daarnaast handel je op professionele wijze diverse taken uit die verband houden met de functie. Jij bent het "gezicht" van de klant. Je bent een top gastvrouw/gastheer, zeer servicegericht, detailgericht, oplossingsgericht en pragmatisch. Bij de receptie kunt u op een vriendelijke en behulpzame manier mensen persoonlijk en/of telefonisch te woord staan. Je registreert gasten, beantwoordt vragen, geeft pasjes uit en zorgt ervoor dat de receptie er netjes uitziet.

Deze activiteiten worden afgewisseld met telefonie, e-mailverwerking en administratieve activiteiten (zoals het ontvangen en verwerken van pakketten en aangetekende post). Kortom, door jouw gedreven werkwijze, aandacht en expertise kun jij het verschil maken voor klanten en gasten.

Functie-eisen Receptioniste

Ervaring hebben in receptie, telefooncentrale en/of hotelbranche;

Computerprogramma's als MS Office en diverse afsprakenprogramma's zijn je niet vreemd;

onberispelijk gedrag (VOG antecedentenonderzoek is onderdeel van het selectieproces);

Beschikken over een rijbewijs en een auto;