Secretaresse Baan


 

Ben jij op zoek naar een uitdagende secretaressebaan, een interessante bouw- en vastgoedfunctie? Wij zijn op zoek naar een gedreven collega om het bedrijf te ondersteunen. Als secretaresse speel je een echte sleutelrol omdat je als geen ander weet wat er speelt op je afdeling. In je dagelijkse werk ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer van de collega's die je ondersteunt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega's en externe relaties.

Je verwerkt diverse soorten correspondentie, controleert de ontvangen facturen en neemt deel aan de vastlegging van besluiten en afspraken. Het behoeft geen betoog dat archivering ook tot uw takenpakket behoort. Ook zorg je ervoor dat de meest uiteenlopende ondersteunende activiteiten worden gecoördineerd en uitgevoerd.

Je plant en organiseert meetings, zorgt dat alle faciliteiten aanwezig zijn, deelnemers krijgen op tijd agenda's en documenten en je woont en notuleert meeting notulen. Zorg dan voor een adequate rapportage.

Werkomgeving

Parttime banen in verschillende regio's en 20 uur uitdagende functies (flexibele werktijden) per week zijn zelfstandige en noodzakelijke verantwoordelijkheden. Goede arbeidsvoorwaarden, vakantietoeslag, vakantie/verlofdagen en marktconform loon.

Uren: 20

Vaardigheid

Je hebt minimaal een secretaresse mbo opleiding afgerond

Je hebt jarenlange werkervaring in soortgelijke functies in de bouw en/of vastgoedsector/vastgoedmarkt. De nauwe relatie met de detailhandel is een pluspunt;

Je omschrijft jezelf als proactief, servicegericht en accuraat. Daarnaast houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht. Ook onder druk houd je het overzicht en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

MBO niveau is het beste

Wat we aanbieden

salaris:

2.000 - 2.225 euro,-