Taken administratief medewerker

 

Vacature introductie

Ben jij een kei in beheer? Kun je een tijdelijke functie bekleden? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor organisaties actief in de scheepvaart zijn wij op zoek naar tijdelijke administratieve ondersteuning voor de afdeling inkoop. Het betreft een fulltime functie van circa 2 maanden. Nog steeds geïnteresseerd? Bekijk hieronder welke diensten wij voor u kunnen leveren.

Wie ben jij

Het werk van een administratief medewerker kan soms erg druk zijn. Het is belangrijk het hoofd koel te houden, snel te schakelen en nauwkeurig te werken. verder:

Je kunt zowel mondeling als schriftelijk Nederlands en Engels spreken

Je bent flexibel

U kunt snel schakelen tussen acties

Je neemt initiatief en bent niet bang om dingen op te pakken

Wat ga je doen

Als administratief medewerker heb je een breed takenpakket en ondersteun je de afdeling operations/inkoop. Bij de aankoop komt natuurlijk veel managementwerk kijken, daar moet je van af! Komt er een boot? Daarna kunt u beginnen met het invoeren van alle gegevens. Is er iets specifieks? Vervolgens rapporteer je de detailgegevens aan de afdeling inkoop. Ook jij bent niet verlegen, als er gebeld wordt, help je de beller vriendelijk en help je hem/haar bij het oplossen van problemen of klachten. Ook kun je binnen het intranet serviceverzoeken aanmaken en ervoor zorgen dat alle medewerkers en schepen op orde zijn gecertificeerd.

Daarnaast heeft het bestaande wagenpark ook regelmatig onderhoud nodig.Ook kunt u ervoor zorgen dat elke medewerker veilig van punt A naar punt B kan reizen in de bedrijfswagen. Kortom, het takenpakket is erg breed, maar je kunt de hele dag vrij taken toewijzen. Dit is geweldig, niet?

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een bedrijf actief in de scheepvaart.  Je werkt in een relatief klein team waardoor je veel kunt leren. Het zorgt er ook voor dat de lijn kort is en het werk effici├źnt kan worden gedaan.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor de nieuwe uitdaging? Voldoe je aan deze eis? Solliciteer dan snel op globalrecruitment.info!