Vacatures receptionist

Beschrijven

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gastvrije en ervaren receptioniste. Heb je ervaring als receptioniste en ben je op zoek naar een baan die receptie- en administratief werk combineert? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij jou

Contractweergave met klanten

11,44 euro per uur

Werken op een mooie plek!

38 uur per week, ook in het weekend en 's avonds

Verschillende banen: receptie tot administratie

Er is veel vrijheid in een klein en hecht team

Wie ben jij

Je bent op zoek naar een receptioniste baan met veel verantwoordelijkheden. Als receptioniste op de afdeling heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent de gastvrouw, administratief personeel en eerste aanspreekpunt. Heb jij ervaring in de hotel- of horecabranche? Dit is een groot voordeel! Van drukte en commotie word je blij! 

Daarnaast kun je antwoord geven op de volgende punten:

Je bent vaardig in computers en beschikt over sterke digitale vaardigheden;

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pluspunt.

Je bent een dag vrij in het weekend

Wat ga je doen

Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt special voor onze gasten en collega's. Je bent verantwoordelijk voor het inkomend telefoonverkeer en het verwerken van e-mails. Daarnaast check je in en uit en verzorg je de beheertaken die volgen.

Aanspreekpunt voor gasten en collega's

Administratieve taken

Ploegendienst (7:30 - 15:00 uur en 15:00 - 23:00 uur)

Waar ga je werken?

Dit bedrijf is  niet alleen een hotel, maar ook een locatie voor banketevenementen. Iedereen in het team zet zich 100% in om de gasten te verlichten en te plezieren. Deze plaats heeft restaurants, hotelkamers, vergaderzalen, bars, lounges en terrassen om de gasten op de beste manier te verwennen. Als receptioniste werk je achter verschillende balies verspreid over de locatie.

 Sollicitatie

Herken je jezelf in dit dossier? Solliciteer dan vandaag nog en stuur ons je motivatie en cv, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op!