Wat verdient een administratief medewerker

 


Wat is het inkomen van administratief medewerkers?

Het salaris van een administratief medewerker is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en arbeidsduur. Het startsalaris ligt tussen de 1300 en 1500 euro per maand. Dit kan al snel oplopen tot een totaal inkomen van 2000 tot 2500 euro per maand. Het gemiddelde belastingtarief voor ZZP'ers is 30 euro per uur, exclusief btw.

Vacatures administratief medewerker

Administratieve medewerkers met een volledige mbo- of hbo-opleiding vinden vaker een passende baan. Kleine en grote bedrijven, maar ook overheid of medische instellingen hebben een grote vraag naar administratief personeel. Wil je doorgroeien, dan krijg je intern of extern een aanvullende opleiding.

Wij hebben de leukste vacatures voor administratief medewerker voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast vind je op internet passende vacatures en heeft online solliciteren veel voordelen. Daarnaast kun je kijken bij uitzendbureaus of uitzendbureaus, waar ook een groot aanbod aan vacatures is. 

Maak een relevant cv en voeg een goede motivatiebrief bij. Pas de inhoud aan op de inhoud van de vacature. Solliciteer gerust op globalrecruitment.info voor meerdere bedrijven tegelijk, dit vergroot je kansen op de ideale baan.